ZAC logo website

  • Slider homepage 7 ov
  • Slider homepage 8 lopers start ov
  • Slider homepage 1 overvecht
  • Slider homepage 4 overvecht atletiekbaan
  • Slider homepage 10 maarschalkerwaard pad
  • Slider homepage 5 atletiekbaan ov
  • Slider homepage 6 start kampong 5km
  • Slider homepage 9 start lopers

34e Zomeravondcup 2015

Zomeravondcup 2015

Op dinsdag 14 april a.s. lossen wij om 19:30 u. het startschot van alweer de 34e editie van de Hellas Zomeravondcup.

De Zomeravondcup bestaat uit vier wedstrijden en prestatielopen over naar keuze 5 of 10 kilometer. De 10 kilometer afstand kan ook als klassement over drie of vier wedstrijden (de drie snelste tijden tellen mee voor het klassement...) worden gelopen. 

Ook in 2015 weer op twee dinsdag- en twee woensdagavonden in de maanden april, mei en juni. Het snelle en mooie parcours trekt de laatste jaren een groeiend aantal deelnemers. Wedstrijdlopers en prestatielopers zijn zeer te spreken over de route, de kilometeraanduidingen, de goede verzorging en de parcoursbewaking. De beide parcoursen voldoen aan de officiele afstandmeting door de Atletiekunie.

Alle wedstrijden gaan over een enkele ronde. Op de prachtige, volledig verharde parcoursen zijn snelle tijden mogelijk. Maar de Zomeravondcup is ook een uitdaging voor mensen die wel eens wat anders willen dan het vaste rondje door park of buurt.

De eerste twee keer voert het parcours door landgoed Amelisweerd, aan de oostkant van Utrecht. De laatste twee keer voert het parcours langs de Vecht en rond Oud Zuilen

Ook in 2015 op alle vier avonden tevens een vijf kilometer wedstrijd èn prestatieloop. Schrijf de vier data van de Zomeravondcup dus in je agenda:

Dinsdagen 14 april en 28 april 2015

start: Atletiekbaan Maarschalkerweerd, om 19:30 uur (10 km) en om 19:40 uur (5 km).

Woensdagen 20 mei en 3 juni 2015

start: Atletiekbaan Overvecht, om 19:30 uur (10 km) en om 19:40 uur (5 km).
 

Ik wil me inschrijven.

Wil je sneller en/of verder lopen....? Kom dan naar Hellas!

Wil je je tijd op de tien kilometer verberen? Of wil je ook eens een halve marathon lopen? Kom dan eens kijken of een keer meetrainen bij een training van de wegatletiek van Hellas. In diverse trainingsgroepen wordt in een gemoedelijke sfeer wekelijks gewerkt aan de looptechniek en het looptempo. Een en ander onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Ga voor meer informatie of een proeftraining naar de Hellas website.

logo Facebook kl
© 2013 |  Webdesign Patricia Tureay